Over Ons

tlmassociates.com is jouw toeverlaat voor projectverlichting en deskundig advies over verlichting. Met onze jarenlange ervaring hebben wij expertise op het gebied van LED verlichting, de inbouw van LED spots en professionele verlichting met LED voor projecten. Wij ontwerpen en plannen voor jou een lichtplan op maat. Tevens adviseren wij jou rondom elke installatie met betrekking tot LED verlichting. Onze ervaring en kennis zorgen in bijvoorbeeld een winkel of in een kantoor voor een unieke lichtoplossing. Maar ook bij jou op locatie komt tlmassociates.com graag om je te adviseren.

Verlichting voor binnen en buiten

Wij geven advies over licht waarbij energiezuinige verlichting jou alle mogelijkheden biedt. Een LED spot op maat geheel naar jouw wens. tlmassociates.com is dé lichtspecialist van Nederland en helpt je graag van het begin tot aan het einde van het project. Kwalitatief goede producten evenals onze aandacht zorgen ervoor dat jij jarenlang kunt genieten van de kwaliteit en de uitvoering, die door ons team zorgvuldig worden voorbereid.

Wil je voor de meest innovatieve lichtoplossing gaan? Kies dan voor dynamische LED verlichting. Dynamisch licht versterkt het welzijn van je collega’s. Vooral in kantoren met weinig zichtbaar daglicht of in de wintermaanden, wanneer er maar een korte tijd daglicht is, heeft dynamische LED verlichting een positieve invloed op de productiviteit en stemming. Daarnaast is het zo geprogrammeerd dat je collega’s helemaal niks aan het licht hoeven te doen. Hoe goed klinkt dat?

Lichtadvies op maat

Wanneer ruimtes soms wel en soms niet bezet zijn, is het handig om aanwezigheidssensoren aan te brengen. Denk hierbij eens aan vergaderruimtes of de fetsenstalling. Zo vergeet niemand het licht aan of uit te doen en je bespaart op een slimme manier energie. Onze lichtplannen worden altijd op maat gemaakt. Het wordt echt jouw eigen, exclusieve op maat gemaakte ontwerp.

tlmassociates.com ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele verlichtingsoplossingen voor werkplekken. Werkplekken in de breedste zin van het woord natuurlijk: van kantoren, scholen en zorginstellingen tot werkplaatsen en productiehallen of hallen voor de opslag.

Onze verlichtingskennis, in combinatie met een breed scala van innovatieve, energie-efficiënte, milieuvriendelijke lichtoplossingen, maakt ons jouw ideale partner.